Velkommen til Hals Hotel

Weekendophold Nordjylland – Når livet skal nydes

Skal du til Fjordfest i Hals eller Hals Skansefest, så er det oplagt at tage et weekendophold i Nordjylland. Vil du så tæt på som muligt, så skal du helt sikkert overveje Hals Hotel. Hals Hotel ligger centralt i Hals og er derfor det ideelle sted, hvis man skal til Fjordfest eller Skansefest.

Skansefesten byder både på fed musik, tivoli, telt-fest, marked og meget mere. Det holdes over fire dage, så bor man ikke i nærheden, men vil være med alle fire dage, så er det ideelt med et weekendophold i Nordjylland. Det bliver en weekend med masser af fest og hyggelige stunder.

Fjordfesten er og bliver en af de fedeste fester i det nordlige Jylland. Hvert år står den på fed musik, kolde øl og masser af dans. Derfor er Fjordfesten også populær for mange mennesker, selvom de ikke bor tæt på. Får man lidt for meget at drikke og har man ikke en chauffør hjem, kan det være en god ide at booke en overnatning eller to.

Weekendophold Nordjylland – bo på Hals Hotel

Hals Hotel har både enkelt-, dobbelt- og familieværelser. Derfor er der plads, lige meget hvor mange I skal afsted. Det er derfor en rigtig god mulighed, hvis I skal til Fjordfesten eller Skansefesten. Der er morgenbuffet med i prisen, men ellers skal man ud at finde mad – man kan også tage take-away med tilbage til hotellet. Men man har heller ikke tid eller lyst til at sidde på hotellet hele dagen alligevel, hvis man skal til Skansefest eller Fjordfest – eller hvis man bare tager et helt almindeligt weekendophold i Nordjylland.

Hals Hotel har en rigtig god beliggenhed i Nordjylland, så man kan sagtens bo her, selvom man ikke rigtig skal være i Hals by. Der er nemlig rigtig mange oplevelser for personer i alle aldre i Nordjylland. Derfor kan man spise morgenmad på hotellet, tage ud og nyde Nordjylland og derefter tage tilbage til Hals og gå en hyggelig tur ved havnen. Du kan endda tage din hund med på mini ferie.

Leder du efter et billig weekendophold i Nordjylland, så kontakt os endelig. Vi er altid klar til at lave et godt tilbud, så ring til os på 20 21 03 70 eller send os en mail på mail@halshotel.dk.

Hals Hotel

Velkommen til Hals Hotel.
Vi glæder os til at byde jer velkommen.

Kontakt

A: Østergade 22, 9370 Hals
T: +45 20 21 03 70
E: mail@halshotel.dk

Booking

Se priser - ledige datoer - og book dit ophold HER.