Velkommen til Hals Hotel

Overnatning Nordjylland – skønne oplevelser

Der er utrolig mange fantastiske oplevelser i det nordlige Jylland. Det er derfor et rigtig godt sted at tage hen, hvis man vil opleve skøn natur, herregårde, museer, forlystelser og meget andet. Der er så mange ting at se, at det hurtigt kan blive nødvendigt med en overnatning i Nordjylland – eller flere.

Fårup Sommerland er en meget populær attraktion for børnefamilier og unge mennesker. Det samme er Action House i Løkken. Er man til museer, slotte og herregårde, er der også rigtig mange muligheder for at få set en masse af dem.

Noget man helt sikkert skal opleve, når man er i Nordjylland, er de naturskønne områder. Der findes mange hyggelige skove, slette og parker, som f.eks. Lille Vildmose. Samtidig kan man finde de hyggeligste stemninger ved mange af Nordjyllands havne. Er man til det helt store, kan man tage til havnen i Aalborg eller Frederikshavn. Er man til de mindre og måske mere hyggelige havne, så er det helt sikkert Hals Havn, der skal besøges.

Overnatning Nordjylland – tæt på vand og skøn natur

Der er mange gode muligheder, når man leder efter overnatning i Nordjylland. Et rigtig godt bud kunne være Hals Hotel. Hals ligger i et rigtig godt område i Nordjylland– med både havn og naturskønne områder. Hals Hotel ligger tæt på Hals Havn, så man kan nemt komme ned og nyde den gode stemning ved vandet.

Hotellet har dejlige faciliteter med fine værelser og plads til hund. Værelserne findes både som enkelmands-, dobbelt- og familieværelse. Hotellet har også en rigtig hyggelig ferielejlighed til 7 personer. Der er derfor rig mulighed for at få en overnatning eller flere, lige meget hvor mange man er.

Hotellet har ikke egen restaurant, men der er morgenbuffet til gæster. Men når man er i så skønne omgivelser med både natur og havn, så vil man heller ikke spise det samme sted alligevel. Når man er i Nordjylland, så er det helt klart, at man tager på dags ture rundt for at se nogle af de mange seværdigheder.

Leder du efter en billig overnatning i Nordjylland, så kontakt os endelig. Vi er altid klar til at lave et godt tilbud, så ring til os på 20 21 03 70 eller send os en mail på mail@halshotel.dk.

Hals Hotel

Velkommen til Hals Hotel.
Vi glæder os til at byde jer velkommen.

Kontakt

A: Østergade 22, 9370 Hals
T: +45 20 21 03 70
E: mail@halshotel.dk

Booking

Se priser - ledige datoer - og book dit ophold HER.