Velkommen til Hals Hotel

Hotel i Hals – en perle i Nordjylland

Leder du efter et hyggeligt hotel i Nordjylland? Så er Hals Hotel helt sikkert et rigtig godt bud. Hotellet ligger dejlig centralt i rigtig fine omgivelser. Hals Hotel ligger centralt i Hals, kun 5 minutters gang fra Hals Havn. Det har derfor en rigtig god beliggenhed til hyggelige stunder i Hals. Dette hotel i Nordjylland ligger derfor op til hyggelige gåture i byen, men ligger også godt til at tage på opdagelse i resten af Nordjylland.

Hals byder i sig selv på rigtig mange seværdigheder, som musik, museer og naturskønne områder. Derudover er det nemt at komme til andre seværdigheder i resten af Nordjylland. Der er blandt andet ikke langt til Fårup Sommerland, Lille Vildmose og meget mere. Ved at vælge Hals, når du leder efter et hotel i Nordjylland, er du sikret gode stunder – både i byen og på tur i resten af Nordjylland.

Hotel Nordjylland – faciliteter ved Hals Hotel

Hals Hotel byder både på overnatning og ferielejlighed. Der er derfor rig mulighed for at overnatte – om det er i en enkelt nat eller i længere tid.

Til de mindre ophold og overnatninger hos Hals Hotel findes der både enkelt-, dobbelt-, og familieværelser. Der er derfor rig mulighed for at få en hyggelig overnatning eller et weekendophold på Hals Hotel, lige meget om man er én person, et par eller en familie. Man må desuden også have sin hund med på ferie.

Hals Hotel tilbyder også en ferielejlighed til 7 personer, hvis I vil afsted i længere tid. Her findes fire soverum; 2 badeværelser; stue; køkken med køleskab, fryser opvaskemaskine og vaskemaskine; terrasse og have. Derfor har hotellet også plads til en længere ferie.

Selvom der ikke er restaurant på dette hotel i Nordjylland, så er der stadig morgenbuffet med i prisen. Der er derfor rig mulighed for at få morgenmad og derefter tage en tur ud i Hals eller et andet sted i Jylland resten af dagen. I kan dog også altid tage take-away med og nyde på hotellet.

Leder du efter en billig overnatning på et hotel i Nordjylland, så kontakt os endelig. Vi er altid klar til at lave et godt tilbud, så ring til os på 20 21 03 70 eller send os en mail på mail@halshotel.dk.

Hals Hotel

Velkommen til Hals Hotel.
Vi glæder os til at byde jer velkommen.

Kontakt

A: Østergade 22, 9370 Hals
T: +45 20 21 03 70
E: mail@halshotel.dk

Booking

Se priser - ledige datoer - og book dit ophold HER.