Fjordfiskeri - Put and Take - Hals tilbyder gode muligheder for fiskeri.       

                                                             

Certificeret overnatningssted for lystfiskere – Havørred Limfjorden

Hals Hotel ligger 5 min. gang fra Hals Havn, hvor Limfjorden og Kattegat mødes. Det giver helt enestående muligheder for lystfiskeri. Havørreden er for mange et eftertragtet bytte, men makrel, sild, hornfisk og forskellige arter af fladfisk er også attraktive sportsfisk. Færgen mellem Hals og Egense gør det nemt og hurtigt at krydse fjorden, så man på kort tid kan nå gode fiskepladser på begge sider af fjorden.  
Foruden overnatning på hotellet tilbyder vi også overnatning i ferielejlighed der ligger i tilknytning til hotellet. 
Som certificeret overnatningssted for lystfiskere kan vi vejlede dig om det lokale fiskeri og hjælpe med bl.a. køb af fisketegn og nedfrysning af din fangst. 
Der er mulighed for isætning af jolle i f.eks. Hals eller Hou. 

Fiskeriet i nærområdet

Hovedparten af de havørreder der vandrer til og fra Limfjordens mange vandløb, benytter Kattegat som fødekammer, og de passerer dermed gennem det smalle farvand ved Hals/Egense. Derfor fanges der også mange havørreder på Limfjordskysten i specielt forår og efterår, når de vandrer.

Ved den åbne Kattegatkyst kan der fanges havørreder hele året – og når der er sæson for det, er fiskeri efter sild, makrel, hornfisk og diverse fladfisk populært.

Kysten er lavvandet og på mange pladser er der store ålegræsbede, så det anbefales at benytte vaders for at nå ud til fiskene. Det er også muligt at fiske fra kajak eller båd.

 

Du kan finde mere information om fiskeriet i Limfjorden, beskrivelser af de enkelte fiskepladser, fisketips og meget mere på www.havorredlimfjorden.dk eller i guiden “Lystfiskeri i Limfjorden”.

       

 

På kortet er kendte fiskepladser angivet med en streg og et tilhørende nummer. Pladserne er udvalgt på baggrund af lokale lystfiskeres erfaringer med fiskeriet og pladsernes tilgængelighed. 

Fisketegn

Hvis du mellem 18 og 65 år, skal du have fisketegn for at dyrke fiskeri med stang og andre redskaber i Danmark. Fisketegnet kan købes online på www.fisketegn.dk eller vi kan hjælpe dig med det, når du kommer.  

I kan desuden finde yderligere information på følgende links.

Lodsens Datter, Hals Havn 
Fisketur & Fisketegn