Velkommen til Hals Hotel

Ferielejlighed Nordjylland – nyd dit ophold i skønne omgivelser

Det nordlige Jylland har mange fantastiske og hyggelige oplevelser for både familien og tur med vennerne. Der er så mange forskellige oplevelser, at det kan være en god ide at finde en ferielejlighed i Nordjylland, så man har mere tid til at se en masse. Hvor skal man så finde sådan en? Hotel Hals kan være et rigtig godt bud! Byen Hals ligger nemlig i smukke omgivelser tæt på smuk natur. Blandt andet Hals Havn gør byen til et rigtig attraktivt sted at være.

Hotel Hals ligger kun 5 min. fra Hals Havn, så det er oplagt at gå nogle hyggelige ture ved havnen. Ferielejligheden har plads til 7 personer, og du må have din hund med. Lejligheden har både køkken med køleskab, fryser, opvaskemaskine og vaskemaskine, samt stue, 2 badeværelser og tre soverum. Det er derfor et ideelt sted til både familien eller en hyggelig ferie med vennerne.

Lejligheden er nyrenoveret og velindrettet, så den er hyggelig at opholde sig i. Derudover er der både terrasse og have til hyggelige stunder udendørs. Det er derfor et rigtig hyggeligt sted til en ferie i Nordjylland.

Ferielejlighed Nordjylland – seværdigheder for enhver

Om sommeren sker der mange ting i Hals by, hvis I vælger at booke en ferielejlighed ved Hals Hotel. Her er nemlig både Hals Skansefest og Fjordfest. Så er der selvfølgelig også torvemarked hver onsdag.

Vil man gerne ud at prøve noget mere action fyldt, kan man tage til Løkken Action House eller Fårup Sommerland. Man kan også besøge Maximum i Aalborg, eller tage ud at bowle ved en af de mange bowlinghaller i Nordjylland.

Er man vild med historie, findes også massevis af museer, herregårde og slotte. Det kan være bunkere fra 2. verdenskrig, Voergaard Slot, Børglum Kloster og meget, meget mere.

Er man vild med dyr og natur, er Aalborg Zoo og Lille Vildmose to sikre hit. Natur er der meget af i Nordjylland, så der findes utallige parker, skove, slette og lignende, man kan besøge også.

Leder du efter en billig ferielejlighed i Nordjylland, så kontakt os endelig. Vi er altid klar til at lave et godt tilbud, så ring til os på 20 21 03 70 eller send os en mail på mail@halshotel.dk.

Hals Hotel

Velkommen til Hals Hotel.
Vi glæder os til at byde jer velkommen.

Kontakt

A: Østergade 22, 9370 Hals
T: +45 20 21 03 70
E: mail@halshotel.dk

Booking

Se priser - ledige datoer - og book dit ophold HER.