Velkommen til Hals Hotel

Bed and breakfast Nordjylland – Når det skal være ren afslapning  

Nordjylland byder på masser af smuk natur, hvilket er de bedste omgivelser, når man har brug for at slappe helt af. Nordjylland er derfor en af de mest ideelle steder at være i et par dage for at komme væk fra en stressende hverdag. Leder I derfor efter en bed and breakfast i Nordjylland, så kontakt os endelig ved Hals Hotel – vi har både plads til jer og jeres hund.

Der er altså bare et eller andet over at komme helt tæt på naturen, når man har brug for at komme helt ned i gear. Nordjylland byder på mange naturskønne områder. Man kan derfor nemt komme ud og nyde slette, strande, bakker, skove og meget mere.

Vi kan blandt andet anbefale Lille Vildmose, Grenen i Skagen og Råbjerg Mile. Disse giver virkelig nogle smukke indblik i naturen. De byder på dejlige gåture, hvor man kan slappe helt af og bare nyde området. Derudover kan vi også anbefale flere strande ved både øst- og vestkysten.

Bed and breakfast Nordjylland – overnatning ved Hals Hotel

Vælger I bed and breakfast i Nordjylland hos Hals Hotel, så er I sikret hygge og afslapning. Værelserne findes både som enkelt-, dobbelt- og familieværelser. Derfor er der plads, lige meget hvor mange I er afsted. Værelserne er moderne og afslappende, så I kan nyde en god nattesøvn på hotellet.

Hotellet har morgenbuffet, men ellers ingen restaurant. I kan dog sagtens tage take-away med og nyde det på hotellet. Der findes også gratis kaffe og the hele døgnet. Hals ligger som sagt tæt på masser af natur, så det er oplagt at tage mad og kaffe med på turen og have en picnic i den dejlige natur.

Hals Hotel ligger 5 min fra Hals Havn, som er et rigtig godt sted til en stille og rolig aften- eller morgengåtur. I kan derfor nemt starte dagen stille ud med en kop kaffe og en gåtur ved havnen. Eller komme ned i gear med en aftengåtur, inden I tager tilbage til hotellet for at sove.

Leder du efter en billig bed and breakfast i Nordjylland, så kontakt os endelig. Vi er altid klar til at lave et godt tilbud, så ring til os på 20 21 03 70 eller send os en mail på mail@halshotel.dk.

Hals Hotel

Velkommen til Hals Hotel.
Vi glæder os til at byde jer velkommen.

Kontakt

A: Østergade 22, 9370 Hals
T: +45 20 21 03 70
E: mail@halshotel.dk

Booking

Se priser - ledige datoer - og book dit ophold HER.